Στιγμές στο Χρόνο

11 Σεπτεμβρίου 1988
Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η πρώτη εκδρομή του SUPER-3 είναι γεγονός και ουσιαστικά σημαίνει και την τυπική ίδρυση του συνδέσμου. Δεκαεννιά λεωφορεία του SUPER-3, αναχωρούν από το άγαλμα του Βενιζέλου για τη Δράμα.
 
Σεπτέμβριος 1988
Η τιμωρία της έδρας του ΑΡΗ, λόγω επεισοδίων στη Δράμα, θα βάλει 5.000 Αρειανούς σε λεωφορεία και Ι.Χ., προκειμένου να δώσουν το παρόν, στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, στα Τρίκαλα, για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο ΑΡΗΣ θα κερδίσει και την μάχη του αγωνιστικού χώρου (1-0), αλλά και της κερκίδας. Ο SUPER-3 ήταν εκεί, στη δεύτερη επίσημη εκδρομή που διοργάνωσε (16 λεωφορεία είχε ο νεοσύστατος τότε SUPER-3).
 
Απρίλιος 1989
Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή εκδρομή. Στο "Ολύμπια Χάλε", θα δώσουν δυναμικό παρών περισσότεροι από 7.000 οπαδοί του ΑΡΗ και ο SUPER-3 ήταν εκεί.

Μια εκπληκτική κερκίδα των Αρειανών  θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ έχανε μέχρι και με 16 πόντους, στον τέταρτο τελικό της σειράς, κόντρα στον παοκ, αλλά τελικά θα πάρει το παιχνίδι, άξια και παλικαρίσια, με ένα καλάθι και φάουλ του Σέλλερς.

Σεπτέμβριος 1991
Ο SUPER-3, με μια συγκλονιστική πορεία προς την Τούμπα, οδηγεί περισσότερους από 5.000 αρειανούς για το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής τρέποντας σε άτακτη φυγή τους... "καραδοκούντες" παοκτσήδες. Θα είναι η πρώτη πορεία, υπό την αιγίδα του SUPER-3.
Αγωνιστική περίοδος 1991 - 1992
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι οπαδοί του ΑΡΗ, πρωτοπορούν, με μια εκπληκτική χορογραφία στην κερκίδα. Τα ανάποδα φλάι στη θύρα 3, αλλά και εκτός έδρας, δημιουργούν ένα εκπληκτικό χρώμα στην κερκίδα, ένα ενιαίο πορτοκαλί χρώμα. Από την περίοδο 1991 - 92, θα μιμηθούν τους οπαδούς του ΑΡΗ, και άλλες ομάδες... όχι και τόσο επιτυχημένα όμως.