Ο Τρόμος

Ο SUPER-3 από την ημέρα της ίδρυσής του είχε ως σύμβολο πίστης και αφοσίωσης προς το θεό του πολέμου το θρυλικό πλέον Bulldog.

Ο θεός του πολέμου ΑΡΗΣ κατά την μυθολογία είχε δύο γιούς τον Φόβο και τον Τρόμο.

Έτσι, όταν τον Ιούλιο του 2001, ο Σύνδεσμος απέκτησε το δικό του Bulldog, η απόφαση για το όνομα που θα πάρει ήταν μάλλον εύκολη.

Στις τότε ραδιοφωνικές εκπομπές του Συνδέσμου ακούστηκαν αρκετές διαφορετικές απόψεις, όμως μακράν η επικρατέστερη και δημοφιλέστερη ήταν ότι στο Bulldog του SUPER-3 ταίριαζε να πάρει ένα και μόνο όνομα, αυτό του ενός εκ των δύο παιδιών του θεού του πολέμου, του Τρόμου, ο οποίος σύμφωνα με την μυθολογία των Αρχαίων Ελλήνων ήταν πάντα σε όλες τις μάχες, πρωτοπόρος, μπροστάρης, γενναίος μαχητής δίπλα στον πατέρα του.

 
   

 

 

Η αλληγορία είναι προφανέστατη, αφού ο SUPER-3 είναι πάντα μπροστάρης, πιστός προστάτης σε όλα τα γήπεδα της χώρας αλλά και του εξωτερικού, όπου δίνει τις δικές του "μάχες" ο ΑΡΗΣ μας , όπως ακριβώς ο Τρόμος σε κάθε μάχη ήταν διαρκώς δίπλα στον θεό ΑΡΗ.

Το Bulldog του Συνδέσμου είναι καθαρόαιμο αγγλικό Βulldog, από οικογένεια ξακουστή και βραβευμένη για την μοναδικότητα της, μεγάλωσε ανάμεσα στους SUPERάδες και πλέον ο Τρόμος είναι μέρος της καθημερινότητας μας, υπερήφανος και αγριεμένος όταν βγαίνει στη "γύρα"... και πιστός, υπάκουος και αγαπητός στους Συνδεσμίτες.

Όσοι τον γνώρισαν, έστω και για μία φορά θα έχουν να θυμούνται πως "τρελαίνεται" στους αγώνες του ΑΡΗ μας, με τον δικό του βέβαια ξεχωριστό τρόπο...