top of page

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΦΙΛΟΙ

Μέσα σε όλα έπεσε στην αντίληψη μας η συγκεκριμένη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων δίωξης παράνομης μετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης και δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να γελάσουμε ή να νευριάσουμε με το ύφος όπως καταλήγει η συγκεκριμένη ανακοίνωση. Δεν ξέρουμε απαντώντας στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αν θα πρέπει να αναφερθούμε στον συνδικαλιστή - αστυνομικό Δημήτρη Χασεκιδη η στον παράγοντα έφορο του Χάντμπολ του παοκ, θα αναφερθούμε όμως και στις δυο της ιδιότητες γιατί στο κίνητρο του συνδικαλιστή - αστυνομικού εμφανίζεται ο παράγοντας του παοκ μέσα από σύνθημα της ομάδος του στο τέλος της ανακοίνωσης προσπαθεί να δώσει έμφαση στα υπηρεσιακά του επιχειρήματα.

Κύριε Χασεκίδη πραγματικά μόνο με χιούμορ μπορούμε να διαχειριστούμε το συγκεκριμένο γεγονός, ο Γκιωνάκης στην ταινία είχε πιο σοβαρά ρόλο ρωτώντας αν η πορτοκαλάδα που του ζητήθηκε πρέπει να είναι από πορτοκάλια η η λεμονάδα πρέπει να είναι από λεμόνια... Εσένα σου ζητήθηκε μια υπηρεσιακή "πορτοκαλάδα" για τους συναδέλφους σου και έβαλες μέσα οπαδικά μούσμουλα... Ούτε τον "σοβαρό" ρόλο του Γκιωνάκη μέσα στην ταινία πλέον δεν μπορείτε να καλύψετε.

-Στην υπηρεσία σου όταν καταδιώκεις φωνάζεις "ντου" ? ??

-Αν έχεις μπει ποτέ μέσα σε "περιπολικό"... όταν καταδιώκεις αντί για σειρήνα βγάζεις το χέρι από το παράθυρο και πατάς την κορνα??? ...

-Όταν απευθύνεσαι στον παραβάτη και του λες τα χέρια ψηλά σηκώνεις και εσύ τα δικά σου για να ξεκινήσει το παλαμάκι του συνθήματος????

- Όταν ζητάτε ταυτότητα για εξακρίβωση στοιχείων τι έχετε απαίτηση να δείτε??? Κάνα διαρκείας της ομάδος σας???...

- Όταν πηγαίνεις στο δικαστήριο σαν μάρτυρας κατηγορίας φωνάζεις γκολ??? ... Η μαλώνεις με τον απέναντι δικηγόρο αν ήταν offside η οχι...???

Πόσο σοβαρά πλέον θέλετε να σας πάρουμε ??? Καταλαβαίνετε πλέον οτι αρχίζει και γελάει όλος ο κόσμος με την στάση που κρατάτε???

Τι νομίζετε ότι η υπηρεσία σας με την ομάδα σας είναι δυο

συγκοινωνούντα δοχεία που όποτε θέλετε τα παντρεύετε???

Ούτε θυρωροί στο Μακεδονία Παλλάς να φωνάζετε στην είσοδο "Εμείς μαζί για μια ζωή" , ούτε μπάτλερ στις σουίτες της τούμπας... Έχετε χάσει κάθε έλεγχο , έχετε μπερδέψει την υπηρεσία με την ομάδα , τα έχετε κάνει όλα μέσα στο μυαλό σας αναλόγως με το τι βολεύει και το τι όχι...

Ειλικρινά ΓΕΛΑΜΕ....

Τους συναδέλφους σας αν το έχετε καταλάβει δεν τους έχετε βοηθήσει , τους έχετε εκθέσει.... Σε απαντάμε και με τις δυο σου ιδιότητες γιατί εσύ τις έκανες ένα... Πάρε καλυτέρα ένα σπρέι και ένα άσπρο σεντόνι από την ντουλάπα γράψε πάνω "Σ.Φ παοκ Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων δίωξης παράνομης μετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης" και κρέμασε το στο κάγκελο της τούμπας... πιο κιμπάρικο είναι...

Η πορτοκαλάδα από πορτοκάλια και η λεμονάδα απο λεμόνια...

Και που είσαι έτσι μια συμβουλή ανάμεσα στο σεντόνι και στο πλακάκι βάλτε και κανένα χαρτόνι για να μην λερώσετε γιατί δεν σας κόβουμε και για πολύ σοβαρούς ούτε ένα πανί να κάνετε...... Ρε μπας και θέλετε να τους εκθέσετε για να τους πάρετε την θέση???? .... Για αυτό φωνάζετε πόσο παοκ και πόσο οπαδοί είστε??? Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα... σε όλες τις υπηρεσίες και σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς που τους αντιπροσωπεύουν φυσικά πρόσωπα μέσα στην πόλη εκτίθεστε και προκαλείτε μόνο χαμόγελα αλλά δεν φταίτε εσείς που τα κάνετε , φταίνε αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα να τα κάνετε και δεν κρατάτε ούτε τους τύπους εδώ και χρόνια.

Εσείς μαζί για μια ζωή όπως ήσασταν και είστε και όλοι οι άλλοι πόλη απέναντι (όχι μόνο εμείς).

Λευτεριά στην πορτοκαλάδα από μούσμουλα.


Υ.Γ Διπλό μέσα στην Κρήτη για τον Σιαμπάνη και για τον κόσμο ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

Comments


bottom of page