ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SUPER 3


Όχι αυτά δεν τα υιοθετούμε , δεν θα πέσουμε από κανένα σύννεφο , αυτά είναι προβοκάτσια του αθηναϊκού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου , εις βάρος των αγνών και ηθικών Μακεδόνων επιχειρηματιών που αγωνίζονται για την ιστορία και το κάλο της Μακεδονίας.

Εμείς θα περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια από τους Μακεδόνες αθλητικούς και πολιτικούς μεγαλοδημοσιογράφους της πόλης μας. Κατανοήστε τους... Δώστε τους λίγο χρόνο...

Αυτή την στιγμή πρώτο θέμα και κυρίαρχο στην αντζέντα τους είναι συσπειρωμένοι και για το καλό όλης της Μακεδονίας να περάσει ο συμπολίτης την Βασιλεία και τι ίντριγκα υπάρχει και έκοψε ο Ερέρα τον Μπούρμπο.

Υ.Γ 1 "Τα χουλιγκάνια" εθνικιστές της Βαρντάρ που φέρεται ότι τα πήραν είναι αυτοί που τους δίναν χαστούκια στην παράλια όταν παίζανε με την Σάλκε????????

Υ.Γ 2 Θα κάνουμε υπομονή μέχρι να εξαντληθούν αυτά τα 2 θέματα από την θεματολογία των δημοσιογράφων και τον βουλευτών της πόλης και θα επανέλθουμε με μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση. Μέχρι τότε κρατιόμαστε γερά από τα σύννεφα για να μην πέσουμε, αλλά μην αγχώνεστε δεν πρόκειται να πέσουμε μόνοι μας ... θα πάρουμε και άλλους μαζί μας.

http://www.zougla.gr/politiki/article/polemos-mistikon-ipiresion-ke-sto-epikentro-o-ivan-savidis