ΨΗΣΤΗΡΙ SUPER 3 ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ


Ψηστήρι SUPER 3 Μελισσοχωριου για τα 10 χρονια λειτουργίας.

Συννεφιασμένη Κυριακή, ένα τραγούδι του Αρειανού Τσιτσάνη , ενός ρεμπέτη που έγραψε για αυτά που αγαπούσε σε αυτήν την ζωή. Ίσως ο μάγκας να εννοούσε μια Κυριακή κάτω από τον Μακεδονικό ουρανό να βλέπει την Αρειανάρα να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα μέσα στα χώματα και τις λάσπες , όπως μια από αυτές τις Κυριακές που ζήσαμε κ εμείς τα τελευταία χρόνια στην ίδια πόλη , κάτω από τον ίδιο ουρανό , συνεχιστές της ίδιας ιδέας.

Για αυτήν την ιδέα μαζευτήκαμε πριν από δέκα χρόνια σε μια γωνία και δώσαμε όρκο να είμαστε εκεί όπου παίζει ο Θεός και το όχι μόνο το είπαμε, όχι μόνο το γράψαμε σε πανί, αλλά το κάναμε κιόλας. Το κάναμε σε γήπεδα μεγάλα και μικρά, το κάναμε σε ντέρμπι και σε γειτονιές της Αθήνας, το κάναμε σε τελικούς αλλά και σε αγώνες ζωής και θανάτου γιατί δεν τα παρατάμε ποτέ. Έτσι είναι το DNA μας και για αυτό γουστάρουμε που είμαστε ΑΡΗΣ, για αυτό γουστάρουμε που δέκα χρόνια τώρα περιμένουμε να έρθει η Κυριακή να φορέσουμε την μπλούζα με το Bulldog και την στάμπα που γράφει Super-3. Αυτήν την τελετουργία έχουμε να σκοπό να συνεχίσουμε να την κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα, έχουμε σκοπό να την μεταλαμπαδεύσουμε σε αυτούς που «νιώθουν» Super-3. Δεν είναι απλό να είσαι Αρειανός φίλε, δεν είναι μόδα σαν τους άλλους , θέλει κότσια και καρδιά , θέλει υπομονή και επιμονή αλλά να ξέρεις στο τέλος ότι η περηφάνια είναι ένα Πράγμα που δεν αγοράζεται με όλα τα λεφτά και όλους τους δοσμένους τίτλους του κόσμου.

Τι και αν υπήρξαν συννεφιασμένες Κυριακές ήρθε η ώρα για να δούμε ηλιοφάνεια, ήρθε η ώρα για τίτλους μάγκες ..Τι ; Θα μασήσουμε να το πούμε ; Τέλος με αυτά , τέλος οι μετριοφροσύνες, η ομάδα έχει τους ειδικούς να τα χειριστούν, εμείς είμαστε οπαδοί και θέλουμε τίτλους, δεν είμαστε μάνατζερ δεν είμαστε λογιστές, αν και δεν είμαστε ΑΡΗΣ μόνο για τους τίτλους ήρθε η ώρα η ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει. Ήρθε η ώρα η μεγάλη ομάδα της πόλης να αφήσει πίσω της το χθες και να πάει παρακάτω. Πιστεύουμε ότι ο σύλλογος δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του, γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους.. Όταν ο ΑΡΗΣ μεγαλώνει αλλάζει το σύστημα, το κάνει όπως έγινε στο μπάσκετ όπου έκλειναν μαγαζιά για να δουν την ομάδα, όπου έκανε μια χώρα να ασχολείται με το άθλημα. Θα ξαναέρθει ο ΑΡΗΣ στην φυσική του θέση, το πιστεύουμε ακράδαντα, και όταν πιστεύεις κάτι τόσο πολύ δεν το παρατάς.

Επειδή λοιπόν δεν τα παρατάμε , ασταμάτητα δέκα χρόνια τώρα η σημαία με τον Θεό του πολέμου και το θρυλικό Bulldog κυματίζει στο κιτρινόμαυρο Μελισσοχώρι. Δέκα χρόνια τα συνθήματα μας ακούγονται σε όλη την περιοχή , δέκα χρόνια που τα γκολ μας τρυπάνε αυτιά , δέκα χρόνια που η γροθιά είναι σφιγμένη ψηλά και περήφανα.

Αδέρφια, θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας την πρώτη δεκαετία του συνδέσμου στο Μελισσοχώρι και για αυτό καλούμε όλους του Αρειανούς στον σύνδεσμο μας την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:14 στο Μελισσοχώρι ( κεντρική πλατεία - Δημητρίου Λίγδα).

ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ SUPER 3

30 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3